WhatsApp'tan kaçan kaçana! BiP uygulamasına 24 saatte 1 milyon 124 bin yeni kullanıcı

BiP'in kullanıcı sayısı son 24 saatte 1 milyon 124 bin kişi daha arttı. Whatsapp'ın, kullanıcılarına ait kişisel verilerinin kullanımıyla ilgili kurallarını güncellemesi sonrası birçok kullanıcı alternatif uygulamalara yöneldi. Rekor BİP'ten geldi. Anlık mesajlaşma uygulaması BİP'te son 24 saatte 1 milyon 124 bin yeni kullanıcı hesap açtı.

WhatsApp'tan kaçan kaçana! BiP uygulamasına 24 saatte 1 milyon 124 bin yeni kullanıcı - Sayfa 1

Türk mühendislerinin geliştirdiği BiP uygulaması son 24 saatte 1 milyon 124 bin yeni kullanıcı kazandığını açıkladı.

116
WhatsApp'tan kaçan kaçana! BiP uygulamasına 24 saatte 1 milyon 124 bin yeni kullanıcı - Sayfa 2

Tüm operatör kullanıcılarına açık anlık mesajlaşma uygulaması BiP’in kullanıcı sayısı son 24 saat içerisinde 1 milyon 124 bin kişi daha arttığını duyurdu.

216
WhatsApp'tan kaçan kaçana! BiP uygulamasına 24 saatte 1 milyon 124 bin yeni kullanıcı - Sayfa 3

DÜNYA ÇAPINDA 53 MİLYON İNDİRME


BiP’den yapılan yazılı açıklamada, “BiP’teki tüm veriler yüksek güvenlikli şifreleme ile Türkiye’deki Turkcell veri merkezlerinde korunuyor. Dünya çapında 53 milyonun üzerinde indirilen BiP uygulaması her geçen gün eklenen yeni özellikleriyle daha da gelişiyor. BiP, mesajlaşma, sesli ve görüntülü arama özellikleri ile hem bilgisayarlar hem de mobil cihazlardan kesintisiz iletişim sunuyor. HD kalitesinde sesli ve görüntülü görüşme yapma imkânı da sağlayan BiP’te Gece Modu, Kişiselleştirilmiş Menü gibi farklı özellikler de yer alıyor. BiP’in fark yaratan yetenekleri bunlarla da sınırlı kalmıyor. BiP’e özel kaybolan mesaj yeteneği sayesinde, gönderilen mesajlar seçilen süre boyunca takipçinin sohbet ekranında görünüyor ve belirlenen süre dolunca otomatik olarak siliniyor” ifadelerine yer verildi.

316
WhatsApp'tan kaçan kaçana! BiP uygulamasına 24 saatte 1 milyon 124 bin yeni kullanıcı - Sayfa 4

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, "BİP ve Dedi gibi milli ürünlerimizde var. Tüm vatandaşlarımızı yerli ve milli uygulamaları kullanmaya davet ediyoruz" dedi.

416