Volkswagen Passat ipin ucunu kaçırdı; Fiyat listesi bakılacak gibi değil

Volkswagen Passat mayıs ayı listesini gördüğümüzde "Sen Amerika'da üretim bandından indin havan kime?" desek de fiyatlar inanılır gibi değil. Volkswagen Passat'ın 3 aylık değişimi 200 bine yaklaşıyor. Sadece bu fiyat farkıyla bile can yakan Passat, artık her yiğidin harcı değil bizden söylemesi.

Volkswagen Passat ipin ucunu kaçırdı; Fiyat listesi bakılacak gibi değil - Sayfa 1

Passat, Volkswagen'in "halk otomobili" kavramını nasıl yukarıya çıkardıysa, mayıs ayında açıklanan satış listesi de tansiyonlara tavan yaptıracak. Bu haberimizde sizler için 2022 model Volkswagen Passat'ın 3 aylık fiyat değişimini hazırladık. Gelin detaylara birlikte göz atalım.

116
Volkswagen Passat ipin ucunu kaçırdı; Fiyat listesi bakılacak gibi değil - Sayfa 2

Son dönemde ekonomide yaşananlar ve bazı makro ekonomik göstergelerdeki olumsuz gelişmeler otomotiv sektörüne kriz olarak yansıyor. Alım gücünün düşmesiyle vatandaşların araçlara ulaşımı oldukça zorlaştı.

216
Volkswagen Passat ipin ucunu kaçırdı; Fiyat listesi bakılacak gibi değil - Sayfa 3

Türkiye, ihracatta önemli başarılara imza atsa da iç piyasada hedeflenen araç satışlarının oldukça uzağında yer alıyor.

316
Volkswagen Passat ipin ucunu kaçırdı; Fiyat listesi bakılacak gibi değil - Sayfa 4

F5 Haber olarak sıfır otomobil fiyat listelerini sizler için araştırmaya devam ediyoruz. Bu haberimizde otomobil tutkunlarının yakından ilgilendiği D sınıfının en fazla tercih edilen modeli Volkswagen Passat fiyatlarıyla birlikte olacağız.

416