Vedat Muriqi kararı ülkede olay oldu!

Lazio'da henüz gol ya da asist sevinci yaşayamayan Vedat Muriqi'nin ismi İtalya'da manşetlerden düşmüyor. Il Messaggero'nun son iddiasına göre; Milan maçında verilen Vedat Muriqi kararı kulübü karıştırdı.

Vedat Muriqi kararı ülkede olay oldu! - Sayfa 1

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'da 23 Aralık 2020 tarihinde Milan karşısında deplasmanda alınan 3-2'lik mağlubiyetin yankıları sürüyor.

Vedat Muriqi kararı ülkede olay oldu! - Sayfa 2

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra henüz Lazio'da beklenen seviyeye ulaşamayan Vedat Muriqi'nin Milan maçının ilk yarısında skor 2-1 Lazio aleyhine iken Carlos Joaquin Correa'nın yerine oyuna dahil olması Çizme'de yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Vedat Muriqi kararı ülkede olay oldu! - Sayfa 3

NEDEN VEDAT MURIQI OYUNA ALINDI?

Lazio Teknik Direktörü Simone Inzaghi'nin hücum hattında yaptığı değişikliklerde ilk tercihi olan Felipe Caicedo'nun Milan maçında süre alamaması ve yerine Kosovalı forvetin hamle oyuncusu olarak erken dakikalarda sahaya sürülmesi ülkede gündem oldu.

Vedat Muriqi kararı ülkede olay oldu! - Sayfa 4

Simone Inzaghi, Milan mücadelesinin ardından yaptığı açıklamada, Felipe Caicedo'nun yalnızca birkaç gün önce Napoli ile oynanan maça ilk 11'de başladığı için yorgun olduğunu öne sürerek Vedat Muriqi'yi tercih ettiğini söyledi.