Vedat Muriç'te flaş gelişme!

Fenerbahçe'den İtalya'nın Lazio takımına transfer olan Kosovalı oyuncu Vedat Muriqi ile ilgili sürpriz bir gerçek ortaya çıktı...

Vedat Muriç'te flaş gelişme! - Sayfa 1

Sezon başında Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Kosovalı oyuncu Vedat Muriqi hakkındaki gerçek ortaya çıktı. Uzun süren transfer görüşmeleri sonrasında Kosovalı yıldız 17.5 milyon euro + bonuslar karşılığında İtalyan ekibi Lazio'nun yolunu tutmuştu. Lazio'nun bu transferi İtalya'da büyük ses getirirken transfer günlerce konuşuldu.

 

114
Vedat Muriç'te flaş gelişme! - Sayfa 2

İtalya'daki ilk günlerinde koronavirüse yakalanan ve antrenmanları kaçıran futbolcu, virüsü atlattıktan sonra çıktığı ilk maçta İtalyanları büyülemiş, 30 dakika forma giydiği mücadelede Lazio'nun en çok konuşulan ismi olmayı başarmıştı.

214
Vedat Muriç'te flaş gelişme! - Sayfa 3

İstanbul'dan ayrılırken Fenerbahçe'nin kasasına 17.5 milyon euro girdi sağlayan oyuncu, Sarı Lacivertlilerin son yıllarda tek seferde aldığı en yüksek bonservis bedelini eski takımının hanesine yazdırdı.

Fakat bu yüksek bonservise rağmen Muriqi ile ilgili detay ortaya çıktı. İşte Süper Lig'den transfer olan ve Türk yıldızların aldıkları maaşlar...

314
Vedat Muriç'te flaş gelişme! - Sayfa 4

MERT ÇETİN
 

250 bin euro

414