Redmi K70E tanıtıldı! Uygun fiyata 1TB'lık telefon

Redmi için yeni K70E modelini tanıttı. 6.67 inç OLED ekran ve Dimensity 8300-Ultra işlemci ile gelen bu cihaz, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Redmi K70E tanıtıldı! Uygun fiyata 1TB'lık telefon

Xiaomi, Çin'de düzenlenen bir etkinlikte Redmi K70 ve K70 Pro'nun yanı sıra Redmi K70E'yi de piyasaya sürdü. Cihazın fiziksel görünümü, diğer iki telefonla büyük ölçüde benzerken, göze çarpan bir fark, terminalin gövdesinde diğer malzemeler yerine plastik kullanılması. Şimdi bu akıllı telefonun özelliklerine bir göz atalım.

Redmi K70E, 6.67 inç OLED göz koruma ekranına sahip ve 1.5K çözünürlük (2712x1220), 120Hz yenileme hızı ve ekran içi parmak izi tarayıcısı özelliklerini barındırıyor. Ekran ayrıca 1800 nit zirve parlaklık, süper dinamik HDR ile 8 kat parlaklık artışı, 2160Hz anlık dokunmatik örnekleme hızı ve on seviyeli karartma özelliklerine sahip.

Redmi K70E, olağanüstü renk doğruluğu ve göz koruma yetenekleriyle dikkat çekiyor, yaklaşık 0.43 Delta E ve 0.31 JNCN ile etkileyici metrikler elde ediyor. Donanım düzeyinde mavi ışık azaltma özelliğine sahip olan cihaz, 1920Hz yüksek frekanslı PWM karartma destekliyor ve sirkadiyen ritim göz koruma modu sunuyor. Ayrıca, hem donanım hem de yazılım tabanlı göz koruma özelliklerini birleştirerek, görsel sağlık dostu olarak S++ derecesi ile tanınma ve sertifikasyon kazanıyor.

Redmi K70E tanıtıldı

Cihaz, TSMC'nin 4nm süreci kullanılarak üretilen Dimensity 8300-Ultra yonga seti ile güçlendirilmiş ve 16GB'a kadar LPDDR5x RAM ile donatılmış. Bu yeni yonga seti sayesinde, cihaz birçok AI ile ilgili özelliği barındırıyor. Bunlar arasında Xiao Ai büyük modeller, AI portreler, AI girişi, AI ses toplama, AI-IoT otomasyonu ve AI albüm araması bulunuyor.

Depolama açısından K70E, 1 TB'a kadar UFS 4.0 depolama özelliğine sahip. Kutudan çıktığında, telefon HyperOS tabanlı Android 14 ile çalışıyor. Cihaz, 5000mm² paslanmaz çelik VC (Buhar Odası) içeriyor ve 1500W/mK'lik etkileyici bir ısı iletkenliğine sahip yüksek güçlü grafit malzeme kullanıyor, böylece yüksek verimli bir ısı dağıtım sistemi oluşturuyor.

Kamera kurulumu açısından Redmi K70E, arka tarafta 64 megapiksel OV64B ana kamera (Optik Görüntü Sabitleme - OIS), 8 megapiksel ultra geniş kamera ve 2 megapiksel makro kamera içeren üçlü kamera konfigürasyonuna sahip. Ön tarafta ise selfie çekimlerine adanmış 16 megapiksel bir kamera bulunuyor.

Dış görünüşün altında, K70E hızlı 90W şarj ile uyumlu sağlam bir 5.500mAh pil barındırıyor. Cihaz ayrıca Xiaomi'nin Deniz Yıldızı Algoritması ile 1000 döngüden sonra pil kapasitesinin %90'dan fazlasını koruyor. Akıllı Şarj Motoru pil ömrünü uzatarak, pil değişim ihtiyacını azaltıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER