için kaldı

Yeni aldığı ehliyetini sadece 49 dakika sonra polise kaptırdı

Almanya'da 18 yaşındaki bir genç, ehliyet sınavını geçmesinden sadece 49 dakika sonra aşırı hızdan ehliyetini polise kaptırdı

VATAN VATAN
Yeni aldığı ehliyetini sadece 49 dakika sonra polise kaptırdı

Almanya'nın Hemer kentinde yaşanan olayda, 18 yaşındaki bir genç, ehliyet almaya hak kazandıktan sonra sadece 49 dakika içerisinde aşırı hız nedeniyle ehliyetini kaptırdı.

Polis, hız kontrolü yaptığı sırada, çiçeği burnunda şöförün hız limitinin saatte 50 kilometre olduğu yolda 95 kilometre hız yaptığını belirledi.

'BAZI ŞEYLER DAİMA SÜRER, BAZILARI BİR SAAT BİLE SÜRMEZ'

BBC'de yer alan habere göre, polis olayla ilgili tutanağa "Bazı şeyler daima sürer, bazıları bir saat bile sürmez" yazdı.

Genç sürücünün araçta dört de arkadaşının bulunduğu belirten Markischer Kreis polisi, gencin arkadaşlarını şöförlük yetenekleriyle etkilemeye çalışmış olabileceğini aktardı.

SÜRÜCÜYE, DÖRT HAFTA BOYUNCA TRAFİĞE ÇIKMA YASAĞI GETİRİLDİ

Gence, dört haftalığına trafiğe çıkma yasağı getirildi, ancak polis gencin ayrıca ehliyetini geri alabilmek için 'pahalı yeniden eğitimler' alacağını söyledi.

200 euroluk para cezasının yanı sıra, yeni ehliyetini alır almaz iki ceza puanı alacak ve yeni şöför olarak deneme süresi iki yıldan dört yıla çıkacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER