Benzine indirim geliyor! İşte il il yeni fiyatlar

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle petrol fiyatlarındaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarını etkileyeme devam ediyor. Son olarak geçen hafta 2 lira 18 kuruş zamlanan benzine indirim geliyor. Benzinin litre fiyatının bu gece yarısından itibaren 97 kuruş indirim bekleniyor. İşte 15 Haziran'dan itibaren geçerli olacak yeni benzin fiyatları...

POSTA POSTA
Benzine indirim geliyor! İşte il il yeni fiyatlar

Petrol ve dolar fiyatındaki dalgalanma nedeniyle akaryakıta gelen peşpeşe zamların ardından bu defa indirim bekleniyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre; benzin grubunda 97 kuruş fiyat indirimi bekleniyor, motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor.

İŞTE YENİ BENZİN FİYATLARI

Bu geceki indirimle birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 27,48 TL’ye, Ankara'da 27,57 TL'ye, İzmir'de 27,58 TL'ye gerileyecek.

MOTORİN VE LPG'DE DEĞİŞİKLİK YOK

Motorinin litre fiyatı ise yaklaşık olarak İstanbul'da 27,85 TL’ye, Ankara’da 27,95 TL’ye, İzmir’de 27,96 TL’ye satılıyor. Otogaz litre fiyatı ise 12 lira 40 kuruş.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER