için kaldı

Milli futbolculardan Litvanya maçı değerlendirmesi: "9 gol de atabilirdik"

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1'inci Grup'taki ikinci maçında deplasmanda Litvanya'yı 6-0 mağlup ederken karşılaşmanın ardından milli oyuncular açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Milli futbolculardan Litvanya maçı değerlendirmesi: "9 gol de atabilirdik"

UEFA Uluslar C Ligi 1'inci Grup'taki ikinci maçında Litvanya'ya konuk olan Milli Takım, sahadan 6-0 galip ayrılarak 2'de 2 yaparken Yunus Akgün, Ozan Kabak, Doğukan Sinik, Halil Dervişoğlu ve Serdar Dursun değerlendirmelerde bulundu.

Hedeflerini B Ligi'ne yükselmek olduğunu kaydeden Yunus Akgün, "Kazandığımız için mutluyuz. Direkt önümüze bakacağız çünkü 6’da 6 yaparak B Ligi’ne yükselmek istiyoruz. Hak ettiğimiz yer burası değil. A Milli Takım formasıyla gol atmak çocukluk hayalimdi. Bu geceyi unutmayacağım." dedi.

Suni çimde oynamanın zorluğuna dikkat çeken Ozan Kabak, "10 hafta sonra ilk kez maça çıktım. Böyle sahalarda böyle takımlara karşı maça çıkmak zordur. Hocamızın dediği gibi bu maçlarda atabildiğimiz kadar gol atıp tüm maçları kazanmak istiyoruz. Herkese şans gelecek. Böyle maçlarda rakibi açmak için bazen ileri çıkabilmeniz gerekiyor. Ben de birkaç kez ileri çıktım." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER