Trabzon'da sel can aldı! Kayıp aranıyor

Trabzon'un Araklı ilçenin Yeşilyurt mahallesinde meydana gelen sel ve heyelan sonucu iki kişi kayboldu. Valilikten yapılan son açıklamada kayıplardan bir kişinin cesedine ulaşıldı.

VATAN VATAN
Trabzon'da sel can aldı! Kayıp aranıyor

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezinde öğle saatlerinde etkili olan  sağanak nedeniyle Araklı ilçesi ile bazı mahallere su taşkınları, sel ve  heyelanlar meydana geldi.   Sağanak sonucu meydana gelen sel ve heyelanların en fazla etkili  olduğu Yeşilyurt mahallesinde bir çok ev ve iş yeri zarar gördü.   Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada "Araklı'daki selde bir vatandaşımızın cesedine ulaşılmıştır. Haber alınamayan vatandaşlarımıza ulaşma çalışmaları devam etmektedir." denildi.   Olayın ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, iş  makineleri, Araklı Belediyesi ekipleri, 112 Acil Sağlık ve AFAD ekipleri de  bölgeye gönderildi. Ekiplerin arama kurtarma çalışmaları sürüyor.    

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER