Bakan Kirişci: Sözleşmeli tarımı zorunlu hale getireceğiz

Kağıthane'de Ar-Ge Merkezi'nin açılışında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Yeni vizyon çerçevesinde zorunlu olmayan, sadece taraflar arasında kendi iradeleriyle gündeme gelebilen sözleşmeli tarımı zorunlu hale getireceğiz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Kirişci: Sözleşmeli tarımı zorunlu hale getireceğiz

Kağıthane Belediyesi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İstanbul Gübre Sanayi Anonim Şirketi (İGSAŞ) iş birliği ile hayata geçirilen Dünyanın En Derin 2. Kapalı Dikey Tarım ve ARGE Merkezi’nin açılışı, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'nin katılımıyla gerçekleşti. Açılışta konuşan Bakan Kirişci, 2023’ün Türkiye Yüzyılı'nda yeni bir vizyon ortaya koyacaklarını söyledi.

Kağıthane Merkez Mahallesi Yeni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen açılış programına Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü Dr. Mehmet Hasdemir, İstanbul Vali Yardımcısı Uğur Aladağ, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

“KLASİK ÜRETİMDE SADECE TEK BİR KAT VAR AMA BURADA ÇOKLU KAT VAR”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER