Survivor'da 2 kişi adaya veda etti! İşte o isimler...

Survivor 2018'da ilk elenen isim belli oldu. Survivor son bölümde yapılan ada konseyinde, Gönüllüler takımında SMS oylamasına kalan Cumali, Yağmur ve Marcus'tan en az oyu alan kim oldu? İşte Survivor 2018'de elenen o ilk isim...

VATAN VATAN
Survivor'da 2 kişi adaya veda etti! İşte o isimler...

Survivor 2018'de kim elendi? sorusu son bölümde yanıt buldu. Survivor son bölümde yapılan ada konseyinde, Gönüllüler takımında SMS oylamasına kalan Cumali, Yağmur ve Marcus'tan en az oyu alan Marcus Survivor'a veda etti.

Ayrıca doktor raporuyla Gönüllüler takımından Gamze'nin Survivor'a devam edemeyeceği açıklandı. İşte son bölümdeki eleme konseyinde yaşananlar...

Survivor sekizinci bölüm ödül oyunu ve eleme konseyiyle başladı. Süt ve yoğurt ödüllü oyunu Gönüllüler takımı 10-8 kazandı.

Sekizinci bölümde yapılan ada konseyinde, Gönüllüler takımında SMS oylamasına kalan Cumali, Yağmur ve Marcus'tan en ay oyu alan Marcus Survivor'a veda etti.

Doktor raporuyla Gamze'nin Survivor'a devam edemeyeceği açıklandı. Önümüzdeki günlerde Gamze'nin yerine yeni bir yarışmacı gelecek. Hakan ise kontrol altında, sağlık durumu ve devam edip edemeyeceği ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

SURVİVOR MARCUS KİMDİR?

Tam adı Yiğit Marcus Aral olan Survivor Marcus, eğitimini University Of Miami'de tamamlamıştır. İstanbul'da yer alan model ajansında 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılında California'ya yerleşen Marcus, burada da İstanbul'da yapmakta olduğu işini devam ettirmiş.

Şirketin yöneticiliğini üstlenmekte olan Yiğit Marcus Aral, yazılım mühendisi.

Her şeyi geride bırakıp Survivor'a gittiğini ifade eden Marcus, sosyal paylaşım platformunda şu ifadelere yer vermiştir;

“Evi ve yaşamı bırakıp gitmek her zaman çok zor, nereye ve ne kadar gideceğini bilmemek de çabası ama şu an zaman macera zamanı”

ADRİANA LİMA'YI NERDEN TANIYOR?

Acun Ilıcalı “Marcus senin yarışmaya gireceğini öğrendiği zaman Adriana Lima bana mesaj attı. Marcus giriyormuş dedi şoktaydı. Bende evet dedim. Galiba onu da tanıyorsun Maimi'den galiba” dedi.

Marcus ise “Eet Maimi'den tanıyorum. Uzun seneler oldu” karşılığıın verdi.

Acun şöyle devam etti: “Bana da gerçek mi dedi. Gerçek dedim. Yapamaz dedi. Yapacakmış dedim. Bayağı bir şakalaştık.”

Amerika'da yaşayan Marcus Aral'ın dünyaca ünlü model Adriana Lima ile arkadaş olduğu ortaya çıkmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER