Son dakika: İstanbulluların beklediği haber geldi

İstanbul'da geçen gün yağan kar sonrası vatandaşlar heyecanlanmıştı. Bugün ve yarın plan yapanların merakla beklediği haber Meteoroloji'den duyuruldu. Peki İstanbul'daha hava nasıl olacak? İşte detaylar...

VATAN VATAN
Son dakika: İstanbulluların beklediği haber geldi

İstanbul'da bugün yani 15 Aralık Cumartesi günü mevsim normallerinin üstünde bir durum söz konusu. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasında bugün sıcaklığın 15 dereceleri bulacağı vurgulandı. Herhangi bir yağış da gözlemlenmiyor. Bugün en az beklenilen hava sıcaklığı da 9 derece.

Marmara Bölgesi genelinde bugünün parçalı ve çok bulutlu, Trakya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah saatlerinden itibaren yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Gün içinde 13 derece civarında olması beklenen sıcaklıkların 2 ile 4 derece artacağı tahmin edilirken, rüzgarın doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Pazar günü ise yine sıcak bir hava İstanbulluları bekliyor. Hava durum raporunda Pazar günü için en yüksek sıcaklık derecesi 14, en düşük sıcaklık derecesi olarak da 9 derece gözlemleniyor. Herhangi bir yağış da söz konusu değil.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER