Tekerlekli sandalyeden dehşet saçtı

Boşandığı Güllü Akman’ı yaraladığı gerekçesiyle hâkim karşısına çıkan Onur Duygulu, dava sonrası adliye çıkışında tekerlekli sandalyesinden, eski eşi ve ailesine kurşun yağdırdı. Olayda Güllü Akman’ın kardeşi Bilal Akman yaralandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tekerlekli sandalyeden dehşet saçtı

Antalya’da özel bir hastanede tıbbi sekreter olarak çalışan Güllü Akman (25), 2020 yılında internetten tanıştığı Onur Duygulu (25) ile 1.5 aylık arkadaşlığın ardından 17 Ekim 2020 tarihinde evlendi. Onur Duygulu sürekli alkol almaya ve Güllü Akman’a şiddet uygulamaya başladı. 7 aylık hamileyken de şiddet gören Güllü Akman, 15 Haziran 2021 tarihinde eşi tarafından evden atıldı. Çift, 17 Kasım 2021 tarihinde boşandı.

Tekerlekli sandalyeden dehşet saçtı - Resim : 1

Onur Duygulu, 30 Ocak’ta pompalı tüfekle Akman’ı sağ kol ve omuz bölgesinden yaraladı. Sesleri duyarak dışarı çıkan baba Süleyman Akman ise silahla peşinden gittiği eski damadı Onur Duygulu’yu ateş ederek bacağından yaraladı. Gözaltına alınan Onur Duygulu serbest bırakıldı.

Tekerlekli sandalyeden dehşet saçtı - Resim : 2

ADLİYEDE SALDIRDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER