Karikatürün ustasına veda

Karikatür dünyasının usta ismi, Hürriyet gazetesi çizeri Latif Demirci’yi Teşvikiye Camisi’nden son yolculuğuna uğurladık. Latif Demirci, İstanbul’da Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Karikatürün ustasına veda

Geçen pazar sabahı hayatını kaybeden 61 yaşındaki Latif Demirci için dün ikindi vakti Teşvikiye Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Kız kardeşi Nurver Tiryaki, eski eşi Latife Tekin ve kızı Yasemin Demirci taziyeleri kabul etti. Cenazeye Latif Demirci’nin yıllarca birlikte çalıştığı arkadaşlarının yanı sıra Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Yayın Direktörü Emre Oral, Yayın Danışmanı Doğan Hızlan, Yazıişleri Müdürleri Arif Dizdaroğlu ve Ateş Yalazan, Kültür Sanat Müdürü İhsan Yılmaz, Magazin Müdürü Selim Akçin, Hürriyet Gazetesi yazarı Sedat Ergin’in de aralarında olduğu çok sayıda kişi katıldı. Latif Demirci ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Karikatürün ustasına veda - Resim : 1

‘ADAŞIMI KAYBETTİM’

Latif Demirci’nin eski eşi yazar Latife Tekin, ölüm haberinin ardından sosyal medyadan, “Kızımın babası, sevgili arkadaşım, dostum adaşım Latif’i kaybettim, çok üzgünüm” diye yazdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER