için kaldı

Temizlik işçileri koronavirüse yakalanınca çöpleri belediye başkanı topladı

Tayvan’ın Changhua şehrine bağlı Huatan ilçesinde temizlik işçilerinin yarısı korona virüse yakalanınca Belediye Başkanı Gu Sheng-ming işçi kıyafetleri giyerek temizlik yapıp çöpleri topladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Temizlik işçileri koronavirüse yakalanınca çöpleri belediye başkanı topladı

Tayvan’ın Changhua şehrine bağlı Huatan belediyesinde çalışan 40’tan fazla temizlik işçisinin yaklaşık 20'si korona virüse yakalandı. Temizlik işlerinin aksamaması için devreye Belediye Başkanı Gu Sheng-ming girdi.

"BAŞKA ÇAREMİZ YOK"

İşçi kıyafetlerini giyerek kolları sıvayan Gu Sheng-ming, ilçenin dört bir yanında temizlik yapmaya başladı. Belediye Başkanı Gu'yu çöp kamyonunun direksiyonunda görenler şaşırdı. Belediye başkanı ise şaşkın vatandaşların, "Başkanım neden çöp topluyorsunuz" sorularına, "Başka çaremiz yok. Çok sayıda işçi Covid oldu" şeklinde yanıt verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER