Son Dakika: Fenerbahçe'ye talih kuşu! Arda Güler derken İsmail Yüksek...

Son yıllarda şampiyonluktan uzak kalan Fenerbahçe, bu sezon takımı Jorge Jesus'a emanet etti. Portekizli çalıştırıcıyla birlikte yeni sezona görkemli bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, ligin ilk 10 haftasında 20 puan topladı ve ikinci sırada yerini aldı. Jorge Jesus ile birlikte birçok oyuncu performansını arttırırken, Avrupa'nın önemli takımları da Fenerbahçeli oyuncuları takip etmeye başladı. Kanarya'nın en dikkat çeken genç yıldızı Arda Güler'e teklifler gelmesi beklenirken sürpriz bir isim ayrılığın eşiğinde.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Fenerbahçe'ye talih kuşu! Arda Güler derken İsmail Yüksek...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezona bambaşka bir yapılanmayla girdi. Dünyanın en önemli teknik direktörlerinden birisi olan Jorge Jesus takımın başına getirilirken, dikkat çeken birçok yeni transfer yapıldı.

Yeni kadrosuyla birlikte hem Avrupa hem de Süper Lig'de doludizgin devam eden sarı-lacivertliler, ligin ilk 10 haftasında 20 puan topladı. Aynı zamanda ligin en çok gol atan takımı olan Kanarya, alınan sonuçlarla ve keyifli oyunla taraftarını memnun etmeyi başardı.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la birlikte birçok oyuncunun performansı artış gösterirken, genç oyuncular da dikkat çekmeyi başardı. Sarı-lacivertli taraftarlar Arda Güler'in daha çok oyunda kalmasını bekliyor ancak teknik direktör Jesus, genç oyuncuyu idareli kullanıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER