Saatlerce mahsur kalınca 15 yaşındaki çocukla birlikte oldu

İnternetten tanıştığı 15 yaşındaki bir çocukla kampa giden kadın, nehir suları yükselince çocukla beraber mahsur kaldı. Saatlerce kurtarılmayı bekleyen kadının bu sırada çocukla cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

VATAN VATAN
Saatlerce mahsur kalınca 15 yaşındaki çocukla birlikte oldu

Birleşik Krallık'ın Wrexham şehrinde 24 yaşındaki Rhiannon Scott, internette tanıştığı 15 yaşındaki çocukla birlikte Gwynedd'daki bir kamp alanına gitti.

Nehrin yükselmesiyle 5 saat boyunca yerlerinden kıpırdayamayan ikiliye itfaiye ve sağlık ekipleri müdahale etti. Çocukla cinsel ilişkiye girdiğini kabul eden Scott'ın ruhsal problemler yaşadığı öğrenildi.

Gözaltına alınan Scott ifadesinde, çocuğa ilk olarak cinsel içerikli fotoğraflar gönderdiğini daha sonra ise kamp yapmaya karar verdiklerini söyledi.

24 yaşındaki kadın 10 yıl boyunca poliste bir cinsellik suçlusu olarak kayıt altına alınacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER