Ronaldinhoya, Etilerde koruma kalkanı!

Teknik becerileri, bakmadan verdiği paslar ve serbest vuruşlardaki isabet oranıyla ünlü Ronaldinho (42), önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Abisi Assis ile bir mekanda yemek yiyen dünya futbolunun yıldız ismi, korumalar eşliğinde mekandan çıktı.

VATAN VATAN
Ronaldinhoya, Etilerde koruma kalkanı!

Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho, geçtiğimiz günlerde rol alacağı bir reklam filmi için Paris’ten İstanbul'a gelmişti. Dünya starı, İstanbul Havalimanı'nda sonra konaklayacağı Çırağan Sarayı’nda dinlenmeye geçmişti.

21 Mart 1980 tarihinde Brezilya'nın Porte Algegra şehrinde dünyaya gelen, 17 yıllık kariyerinde iki kez 'FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu' ve Ballon d'Or ödülünü kazanan, 2000'li yılların başlarında dünya futboluna yön veren Ronaldinho'nun, sessiz ve sakin hali dikkatlerden kaçmamıştı.


Ronaldinhoya, Etilerde koruma kalkanı! - Resim : 1

İSTANBUL'DAN GİTMEDEN ÖNCE ET YEMEK İSTEDİ

Ronaldinho, önceki akşam ise Etiler'deki bir restorantta görüntülendi. Abisi Assis ile birlikte et restoranına yemek yemeye gelen eski futbolcu, çıkışta basın mensuplarına selam verdi.

Ronaldinhoya, Etilerde koruma kalkanı! - Resim : 2

Korumalar eşliğinde mekandan çıkan Ronaldinho, kiraladığı VIP aracına binerek, abisi ile birlikte Etiler'den ayrıldı ve ülkesi Brezilya'ya döndü.

FORMA İMZALADI

Öte yandan 42 yaşındaki efsane futbolcu, mekanda yemek yediği sırada birçok hayranının getirdiği formayı da imzalamayı ihmal etmedi.

Ronaldinhoya, Etilerde koruma kalkanı! - Resim : 3

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER