Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Nijerya'da 10 Türk denizcinin kaçırılması ile ilgili "Dışişleri Bakanlığımız ve istihbarat birimlerimiz yoğun şekilde çalışıyor." dedi.

VATAN VATAN
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar!

Murat Çelik'in açıklamalarından satır başları;   (Nijerya'da 10 Türk denizcinin kaçırılması) Dışişleri Bakanlığımız ve istihbarat birimlerimiz yoğun şekilde çalışıyor.   Maalesef dün yüce mecliste FETÖ’nün lanetlenmesi gereken bir günde CHP sözcüsü çıkmış sayın cumhurbaşkanımızı hedef alan son derece talihsiz ve ahlak dışı bir konuşma yapmıştır.   Çok uzun zamandır bir itibarsızlaştırma siyaseti gidenler görünüyor ki bir şaşırtma siyasetine başlamışlardır.   Bunun adı esasında FETÖ’ye karşı duruşun güncellenmesi gereken bir günde Türkiye’nin Cumhurbaşkanını hedef almak siyasi sabotajdır.   Geçmişte tiyatro diyenler milletten tepki aldıklarını görünce bu siyasete dönmüşlerdir.   Sayın cumhurbaşkanının öldürülmesi için tim gönderildiği halde siz tutacaksınız sayın cumhurbaşkanını hedef alacaksınız.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER