Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çözüm sürecini bitireni sorun

Cumhurbaşkanı Erdoğan Van’da, “Diyarbakır annelerinin yavrularını Kandil’e kaçıranlara bu işin hesabını soracağız. Sizlerin kimliğinin istismarını yapanların gördüğünüz her yerde yakalarına yapışın ve ‘Yeniden silaha sarılarak çözüm sürecini bitirmenizi sizden kim istedi’ diye sorun. Bakalım ne cevap verecekler” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çözüm sürecini bitireni sorun

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada özetle şu mesajları verdi:

İSTİSMARLA İŞİMİZ OLMAZ

“Yıllarca Vanlıların tertemiz duygularını istismar edenlerin bu şehre en küçük faydalarının dokunmadığını en iyi siz biliyorsunuz. Van’ı susuz bıraktılar mı? Suyunu kestiler, su sorununu Van Büyükşehir Belediyesi’nin çözmesi gerekirdi ama yapmadılar. Erdoğan su sorununu çözdü mü? Benim Kürt kardeşlerimi kimsenin susuz bırakmaya hakkı yok diyordum ve su sorununu biz Türk-Kürt ayırt etmeksizin çözdük. Şu anda böyle bir sorun var mı? Ve olmayacak. Bizim kuru lafla, istismarla, yalanla, iftira ile işimiz olmaz. Biz hep somut rakamla, icraatla konuşuruz. Van’a son 20 yılda 38 milyar liralık yatırım yaptık.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER