Morgdan ilham aldı

Hastane ziyareti sırasında yanlışlıkla morga indi, yaşadığı şokla şarkı yazdı. Gökhan Akar, “EX” adını verdiği yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.

VATAN VATAN
Morgdan ilham aldı

Gökhan Akar, sözünü ve müziğini yazdığı ses getirecek yeni şarkısı “Ex” i müzikseverlerle buluşturdu.     Müzik yönetmenliğini de kendisinin yaptığı “EX” albümü, MAG & DMC etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı. Klibinin yönetmenliğinide yapan genç sanatçı Gökhan Akar, sahilde çekilen sahnelerde ayağından bağlı bir şekilde jeep in arkasında saatlerce yerlerde sürüklenerek yürekleri ağızlara getirdi ve ilk haftalardan milyonlarca izlenerek hitler arasına girdi.   MÜZİK LİSTELERİNDE ZİRVEYE TIRMANDI   Sözleriyle dikkat çeken “Ex” ilginç bir hikayeye sahip. Gökhan Akar bu şarkıyı bir hastane ziyareti sırasında yazmış. Yanlışlıkla indiği bodrum katında “morg” yazısıyla karşılaşan genç sanatçı, yaşadığı şokla kulağına çalınan “EX olmak” deyimini hemen oracıkta telefonuna yazdığı cümlelerle mutsuz âşklara benzetmiş,    bedenen olmasa bile insanların kalp ve ruhlarının artık “EX” olduğunu anlatan yeni şarkısını yazmış.  Beğeni toplayan “Ex”, kısa sürede müzik listelerinde üst sıralara yerleşti.     YENİ ŞARKILAR ÜRETMEYE DEVAM   Gökhan Akar, geçtiğimiz aylarda da söz ve müziğini yazdığı “Selametle” adlı şarkıyı Demet Akalın’ın hediye istemesi üzerine çıkan haberlerle gündeme gelmişti. Yeni dönemde birçok isme şarkılar veren ve şarkı yazmaya devam eden genç sanatçı büyük isimlerle görüştüğünü ve çok yakında sürprizler isimlerin albümlerinde şarkılarının olabileceğini söyledi…    

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER