için kaldı

Metin Hara sevgilisi Adriana Lima'yı ailesiyle tanıştırdı

Yazar ve yorumcu Metin Hara ile yaklaşık 1 senedir aşk yaşayan Brezilyalı top model Adriana Lima sevgilisinin ailesi ile tanıştı.

VATAN VATAN
Metin Hara sevgilisi Adriana Lima'yı ailesiyle tanıştırdı

Dünyaca ünlü top model Adriana Lima ile sevgilisi Türk yazar Metin Hara'nın aşkları dolu dizgin devam ediyor. Akşam'dan Recep Aslan'ın haberine göre, ilişkileri evlilik yolunda ilerleyen çiftten Hara, sevgilisini İstanbul'a davet ederek ailesi ile tanıştırdı.

Önceki akşam Arnavutköy'deki bir restoranda gerçekleşen tanışma yemeğinde Annesi Mirey, babası Nisim, ablası Rosie ve yeğeni Leo müstakbel gelin adayı Adriana Lima'yla bir araya geldi.Neşeli geçen tanışma yemeği sonrası Hara ailesi ve Adriana Lima, mekan kapısında ailecek boy gösterdi. Basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan çift, vip araçlarına geçerek Adriana Lima'nın kaldığı Beşiktaş'taki bir otele geçti.Geçtiğimiz hafta Metin Hara, ABD'de Adriana Lima'nın ailesi ile tanışmıştı. Lima'nın evinde gerçekleşen keyifli yemekte Lima ailesi gece sonu ailecek selfie yapmıştı.

Lima, Türkiye'ye dönen sevgilisi Metin Hara'ya sosyal medyadan seslenmişti. Ünlü model Metin Hara ile yer aldıkları bir fotoğrafı, "Sen benim kralımsın" notuyla Instagram hesabından paylaşmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER