TCG Anadolu’ya 400 bin ziyaretçi

Dünyanın ilk SİHA ve Türkiye’nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu’ya Sarayburnu’ndaki ziyaretler sona erdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TCG Anadolu’ya 400 bin ziyaretçi

Gemi planlı faaliyetler nedeniyle dün sabah limandan ayrıldı. Milli Savunma Bakanlığı, (MSB) sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, gemiyi İstanbul ve İzmir’de 400 bine yakın kişinin ziyaret ettiğini açıkladı. TCG Anadolu’yu ilk olarak 11 Nisan -1 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiği Sarayburnu ziyaretinde 140 binden fazla vatandaşın ziyaret ettiği belirtilen açıklamada şöyle denildi:

“İstanbul’un ardından 3 Mayıs -15 Mayıs 2023 tarihleri arasında İzmir Alsancak’a giden gemimizi 148 binden fazla vatandaşımız ziyaret etti. TCG Anadolu 17 Mayıs’tan bu yana ise İstanbul Sarayburnu’nda halkımızca ziyaret edildi. Böylece İstanbul ve İzmir’de 400 bine yakın vatandaşımız TCG Anadolu ile buluşmuş oldu.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER