FETÖ'nün sözde "Isparta il imamı" ile eşi tutuklandı

Denizli'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan sözde Isparta il imamı ve eşi tutuklandı.

VATAN VATAN
FETÖ'nün sözde "Isparta il imamı" ile eşi tutuklandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında,  Denizli Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ile Terörle Mücadele Şubesi  ekiplerince dün gözaltına alınan E.E. ile eşi F.E, emniyetteki işlemlerinin  ardından adliyeye sevk edildi.   Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi üzerinden ifade ve sorgu işlemleri  tamamlanan şüpheliler tutuklandı.   FETÖ'nün sözde Isparta il imamı ve Antalya eğitim danışmanı oldukları  belirlenen ve haklarında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan yakalama  kararı bulunan E.E. ve eşi F.E'nin örgütün hücre evinde saklandığı bilgisi  üzerine çalışma başlatılmış, adrese düzenlenen operasyonda sahte kimlikle  yakalanan şüpheliler gözaltına alınmıştı.   Zanlıların kaldığı hücre evinde yapılan aramada, sahte kimlikler, bir  miktar para, örgüt mensuplarına maddi yardım için kullanılan boş zarflar ve  dijital materyaller ele geçirilmişti.       

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER