Instagram'da mavi tikli kullanıcılar için özel akış geliyor!

Instagram bir süre önce mavi tik aboneliği özelliğini kullanıma sokmuştu. Ortaya çıkan yeni iddialara göre, Instagram'da mavi tike sahip onaylanmış kullanıcılar için özel bir akış gelecek.

PARADURUMU PARADURUMU
Instagram'da mavi tikli kullanıcılar için özel akış geliyor!

Dünyanın en büyük sosyal medya platformları, kullanıcı tabanından daha fazla gelir elde etmek için farklı yöntemler deniyor. Bu amaç doğrultusunda Twitter, yeni abonelik sistemi ile öncü adımı atan platformlardan biri...

Öte yandan, Meta (eski adıyla Facebook), benzer bir yol izlemeye yönelik adımlar atmaktadır. Hatta Meta, Instagram üzerinde onaylı kullanıcılardan oluşan özel bir akış uygulamayı planlıyor. 

Mavi tikli hesaplar için özel akış geliyor!

Meta, son aylarda mavi tikli hesapları ücretli olarak desteklemeye başladı. Bu hizmet, yakın bir zamanda Türkiye dahil birçok ülkede sunulmaya başlanmıştır ve ülkemizdeki fiyatı 279,99 TL olarak belirlendi.  

Instagram'da mavi tikli kullanıcılar için özel akış geliyor! - Resim : 1

Yazılım geliştiricisi Alessandro Paluzzi tarafından tersine mühendislik yöntemiyle keşfedilen bir ekran görüntüsü, Meta'nın, onaylı hesapların Instagram'da daha fazla vurgulanacağı bir akışı devreye sokacağını gösteriyor. Paluzzi'nin paylaştığı bilgilere göre, Meta, Instagram'a yalnızca onaylı hesapların gönderilerini içerecek özel bir akış eklemeyi planlıyor. Bu yenilik, Android için v296.0.0.0.16 ve iOS için v295.0 sürümlerinin kaynak kodları arasında keşfedildi. 

Instagram, bu yeni özellik hakkında spekülasyonlar arttıktan sonra yaptığı açıklamada böyle bir değişiklik üzerinde çalışmadıklarını belirtti. Ancak farklı kaynaklar, Meta'nın daha fazla mavi tik satışı gerçekleştirebilmek adına çeşitli adımlar attığını öne sürüyor. 

Doğrulanmış Instagram ve Facebook için Meta Verified özellikleri neler?

  • Facebook profilinde bir doğrulanmış rozetiyle takipçilerine gerçekten sen olduğunu göster.
  • Aktif hesap denetimiyle kimlik taklidini önle.
  • Senin için önemli olan sorunlar hakkında gerçek bir insandan yardım al. Destek şu anda sadece İngilizce, Fransızca, Portekizce ve İspanyolca dillerinde sunulmaktadır.
  • Yorumlarda, aramada ve tavsiyelerde görünürlüğünü artır.
  • Kendini sadece Meta Verified abonelerinin kullanabildiği çıkartmalarla ifade et. 

(Shiftdelete)
 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER