Eskişehir'de ralli zamanı

Türkiye Ralli Şampiyonası'nda sezonun üçüncü yarışı olan Uluslararası ESOK Rally, Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından 62 araç ve 124 sporcunun katılımıyla 13-15 Haziran tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştiriliyor.

VATAN VATAN
Eskişehir'de ralli zamanı

Katılımcılar 2 gün boyunca Bozdağ eteklerindeki 432,94 kilometre uzunluğundaki parkurda, asfalt zeminli 8 özel etapta mücadele edecekler. 13 Haziran Perşembe günü saat 21:30’da Espark AVM önünde gerçekleştirilecek olan start seremonisiyle başlayacak rallide ilk gün, 14 Haziran Cuma saat 10.00’da servis alanından başlayacak. Ekipler Kümbetakpınar’daki Alfa ve Dereyalak mevkiindeki 19 Mayıs 1919 etaplarını ikişer kez geçtikten sonra saat 16:22’den itibaren Sazova Park‘taki servis alanında günü tamamlayacaklar.     15 Haziran Cumartesi sabahı saat 10.00’da yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipler, bu kez Kozkayı’daki Nejat Banaz ve Sakarılıca’daki Zafer Vatansever etaplarını ikişer kez geçtikten sonra saat 16:30’dan itibaren AVM‘deki finiş podyumuna ulaşabilmek için ter dökecekler.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER