Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi!

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ve Hilal Özdemir’in yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında konuşan Hakan Ural, oğlu Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi.

VATAN VATAN
Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi!

Programda konuşan Hakan Ural; “Üzüldüm şimdi senin de evladın var. O benim evladım, evladım yani. Onun yaşı otuz ama benim için hala bir çocuk o.” ifadelerini kullandı. Engincan Ural’ın kendisiyle alakalı haberlere bir şey demediğini belirten ve kendisine anlattıklarından bahseden Ural, “Engincan çıkan iddialar ile ilgili bana ‘Daha 45 günlük evliyiz ve benim eşime bir kadına yönelik bu kadar fütursuz ve ucuz bir iddiayı nasıl söylerler’ dedi. 

Programda 18 yaşından beri bu tip haberlerin mağduru olduğunu söyleyen Ural; “Benim çocuğum oldu onun da bunu yaşadığını görüyorum ve dönüp diyorsun ki Engincan ile Merve ayrılıyor çünkü Merve Engincan’ı aldatmış diye yalan iddialar atıyorsun. Merve’ye diyorsun ki Merve bir kadın, eşini aldattı diyorsun. Yazıklar olsun bu kadar gram utanmanız yok mu?” diye konuştu. Engincan Ural’ın dava açacağını söyleyen Ural “Haberi hemen kaldırmışlar, sosyal medyadan çıktısı alınıyor artık. Özrü kabahatinden büyük.” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. 

Sibel Can ile ilgili de konuşan Ural; “Bir de yazık Sibel de anne tabii yani ona da üzülüyorum. Sibel’in de üzüntüsünü anlayabiliyorum. Haber o kadar büyüyor ki bütün gazetelerde bütün dijital mecralarda şu yazıyor ‘Sibel Can'dan oğlu ve gelini ile ilgili çıkan sözlere cevap geldi’ düşünsene bir kişinin fütursuzluğu ahlaksızlığı binlerce insanı etkiliyor.” dedi. 

İddialar hakkında konuşmasını sürdüren Ural; “Bize saldırın, çocuklarımızdan ne istiyorsunuz? Yazıklar olsun! Ben kendi yaşadıklarımı ki üzerinden bunca yıl geçmiş olmasına rağmen yaşadıklarım aklıma geldiğinde nefesim daralıyor.  İnsanların ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Sen bir insana gidip bunu sorabilir misin? Sen bir erkeğe gidip sorabilir misin karın seni aldattı mı diye? Çıldırdınız mı?” diyerek tepki gösterdi. 

 

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER