için kaldı

Ece Dağıstandan duygusal mesaj!

Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.

VATAN VATAN
Ece Dağıstandan duygusal mesaj!

Dünyaca ünlü piyansit Fazıl Say, yaklaşık üç yıllık eşi Ece Dağıstan ile 30 Kasım Çarşamba günü boşandıklarını açıkladı. Instagram hesabından mahkeme çıkışı el ele çekilen fotoğraflarını yayınlayan sanatçı, şu mesajı yazdı:

"Çok üzgünüm, eşim Ece ile evliliğimizi bugün sonlandırdık. Beykoz Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık Ece ile. Hatıralarımızı, anılarımızı, tüm güzel hikayelerimizi, seslerimizi, en iyi şekilde anacağım her zaman. Sevgi, aşk, emek, bağlılık ve şevkat dolu yedi yıllık bir sevgililik. Ben biliyorum. Dostlarım biliyor. Zor ve kötü bir dünyada, iki insan ezilebiliyor yüklerin altında, çare bulamıyor tedavi etmeye, 'bir ve iki birey arasında' bocalıyor. Bazen, dertlere yeniliyor, imkan olamıyor bir çıkışa, hem 'her şeye', hem de 'hiç bir şeye' yol alan ömürlerimizde"

"BELKİ BÖYLE DAHA İYİ"

'Yeni bir sayfa' vurgusu yapan 52 yaşındaki piyanist, "İki insan da mutlu olsun, Ece mutlu olsun. Ece hep iyi olsun. Böyle daha iyi belki. Yeni bir 'büyük' sayfa açılıyor 'büyük dönem' başlıyor, şimdi, yalnız hayatımda, iyi bir güzergah çizerek, iyiye yol almak istediğim, kendi yaşamıma sahip çıkacağım, sağlığıma, müziğe ve her şeye. Dostlarımla, hepimiz üzgünüz bugün. Sevgiyle, saygıyla, içtenlikle" notunu düştü.

Ece Dağıstandan duygusal mesaj! - Resim : 1

"TÜM ANILARIMIZI CAM KUTULARDA SAKLAMAK VARDI" 

Instagram hesabından içinde Fazıl Say ile fotoğrafının olduğunu bir kutunun fotoğraflarını paylaşan Dağıstan ise şu ifadeleri kullandı: 

Hikayenin içinde ilk görüşte aşk vardı, yıllarca hayalini kurmak vardı, uzun yıllar bekleyip denemek yanılmak yine denemek vardı, dinlemek vardı, eğlenmek ağlamak saçmalamak vardı. Şaşırtmak vardı, öğrenmek öğretmek, el ele yürümeyi istemek, korumak kıyamamak, saçını taramak vardı, tam kızacakken gülmek vardı. Tüm anılarımızı cam kutularda saklamak vardı. Elimden gelenin daha iyisini becermeyi istemem vardı ama kendime tutmak zorunda olduğum tek sözüm vardı. O sebeple bize böyle bir son yazmam lazımdı. Çok güzeldi, hepsi hikayeydi. 

ÜNLÜLERDEN YORUM YAĞDI

Sürpriz boşanma sonrası Songül Öden, Mert Fırat, Ceyda Düvenci, Yekta Kopan, İdil Fırat, Refik Anadol, Çiğdem Tunç ve Ebru Akel gibi ünlü isimler, Ece Dağıstan'ın duygusal mesajına yorum yazıp, üzüntülerini dile getirdiler.

Ece Dağıstandan duygusal mesaj! - Resim : 2

"AYRI EVLERDE" YAŞIYORUZ DEMİŞTİ! 

Fazıl Say ile Ece Dağıstan, Mart 2021'de yaptıkları açıklamayla dikkat çekmişti. Evlendikten sonra hiç birlikte yaşamadıklarını söyleyen çiftten Dağıstanlı “Biz sevgililiğe devam ediyoruz. Evlerimizi bile birleştirmedik. Ben Fazıl’a veya o bana, hâlâ sırt çantamızla gelip gidiyoruz” demişti. 

Eşine katılan Fazıl Say ise “Asla sıkılmayız. Ayrı evlerde yeni aşıklar gibi yaşıyoruz. Herkesin kendi işi, çalışması, hayatının bireyselliği var” şeklinde konuşmuştu. 

 


 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER