için kaldı

Bülent Ortaçgil ile muhteşem bir konsere hazır olun!

Sesiyle ve şarkılarıyla bizi büyülü bir dünyaya götüren Bülent Ortaçgil ile muhteşem bir konser Duru Ataşehir Ana Sahne’de sizi bekliyor.

VATAN VATAN
Bülent Ortaçgil ile muhteşem bir konsere hazır olun!

Sesiyle ve şarkılarıyla bizi büyülü bir dünyaya götüren Bülent Ortaçgil ile muhteşem bir konser Duru Ataşehir Ana Sahne’de sizi bekliyor. Linki tıklayın ve bu konserde yerinizi alın. Bu bir ilandır. Birçok rock grubuna öncülük eden Bülent Ortaçgil’in Benimle Oynar Mısın? Albümünü bilmeyen yoktur. Sözleri ve müziğiyle kendine has şarkılarıyla gönüllerde taht kuran sanatçının sizi derinden etkileyen parçalarıyla biraz hüzünlenecek biraz keyifleneceksiniz. Bütün haftanın yorgunluğunu size unutturacak bu konseri kaçırmak istemiyorsanız linki tıklayın.   “Ortaçgil İçin Söylenmiş Ortaçgil Şarkıları” adlı albümünde birçok ünlü müzisyen ile sevilen parçalarını seslendirerek müzik dünyasında yeniden sevenlerin karşısına çıktı. Hafızalarımıza kazınan Olmalı mı Olmamalı mı? Gibi şarkılarıyla 31 Ocak gecesi coşmaya hazır olun. Her zaman kendi çizgisinde ilerleyen başarılı sanatçı Duru Ataşehir’de sevenleriyle buluşacak! Linki tıklayı n ve harika bir konsere tanıklık etmenin ayrıcalığını yaşayın. Bu içerik Yakala.co tarafından hazırlanmıştır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER