için kaldı

Aşk yüklü şarkı!

Başrollerinde Özgür Çevik, İlayda Akdoğan ve Tuba Ünsal’ın yer aldığı ‘Masallardan Geriye Kalan’ filminin duygu yüklü şarkısı, filmden görüntüler eşliğinde hazırlanan klip ile dinleyenlerin beğenisine sunuldu.

VATAN VATAN
Aşk yüklü şarkı!

Tüm dijital platformlarda paylaşılan ‘Affedebilsem Kendimi’ adlı şarkı dinleyenlerden tam not aldı. Yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği, yılın en sıradışı aşk hikayesi ‘Masallardan Geriye Kalan’ 14 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak.     Dünyanın En Güzel Kokusu filmiyle büyük beğeni toplayan senarist ve yönetmen Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun merakla beklenen yeni filmi ‘Masallardan Geriye Kalan’ güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosunun yanı sıra; müzikleriyle bir hayli iddialı.   Yapımcılığını MinT Yapım’ın üstlendiği filmin geçtiğimiz günlerde yayınlanan şarkısı dinleyenlerden tam not aldı.   Sözü, filmin senaristi ve yönetmeni Mustafa Uğur Yağcıoğlu’na; müziği ise başrol oyuncusu Özgür Çevik’e ait olan şarkı Doremint stüdyolarında hazırlandı.   Çevik’in seslendirdiği ‘Affebilsem Kendimi’ adlı şarkı filmden görüntülerle eşliğinde hazırlanan özel bir klip ile paylaşıldı.   14 Şubat’ta sinemaseverle buluşacak olan filmin başrollerinde; Özgür Çevik, İlayda Akdoğan ve Tuba Ünsal yer alıyor.   SIRADIŞI BİR AŞK HİKAYESİ!   Üniversitede doçent olan Evren’in(Özgür Çevik) yüksek lisans öğrencisi Hece(İlayda Akdoğan) ile karşılaşmasını ve aralarında her yönüyle şaşırtıcı hızda gelişen aşkı konu alan film; sevmenin, sevilmenin ve aşkın karşı taraftan çok insanın kendisiyle ilgili olduğunu çarpıcı bir şekilde anlatıyor.    Aşkı, ayrılığı, ayrılık acısını ve affetmeyi fona Eskişehir, Brugge, Paris, Köln’ü aldığı sahneleri ile anlatan film izleyenlere duygu yüklü anlar yaşatmaya hazırlanıyor.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER