için kaldı

Galatasaray'da Burak Elmas ile Fatih Terim arasında söz düellosu yaşandı

Galatasaray'da seçime 4 gün kala mevcut başkan Burak Elmas ile eski hocası Fatih Terim arasında tansiyon yükseldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da Burak Elmas ile Fatih Terim arasında söz düellosu yaşandı

Fatih Terim, ‘Seçimi sanırım onun sayesinde kazandığıma inanıyor’ diyen Burak Elmas’a ‘Son dönemdeki tek pişmanlığım veli toplantısı yapmamak’ sözleriyle yanıt verdi. Elmas’ın cevabı ise ‘Veli toplantısı yapmak istiyorsa Galatasaray Lisesi’nin Okul Aile Birliği’ne girseydi; Galatasaray ona yılda 3 milyon Euro ödemekten de kurtulurdu’ oldu.

2 ARKADAŞIM iLE BENi YOLLAYACAĞI MESAJINI iLETTi

Hafta sonu yeni başkanını seçmeye hazırlanan Galatasaray’da Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu arasında geçecek yarıştan çok mevcut başkan Burak Elmas ile eski teknik direktörü Fatih Terim arasındaki gerginlik ön plana çıkmış durumda. Elmas dün Hürriyet’te yayınlanan röportajında Fatih Terim ile ilgili olarak çok çarpıcı ifadeler kullanırken bununla beraber, “Fatih hoca ayrıldıktan sonra bana iki arkadaşım aracılığıyla ‘Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim’ diye mesaj yolladı. Sanırım seçimi onun sayesinde kazandığıma o da inanıyor. Ben de ‘Hayırlısı olsun’ karşılığını verdim” şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER