Dolar 17 TL oldu ama bu akıllı bileklik hala 107 TL! Yani 6 dolar! Zam gelmeden alın

Dolar kuru önce 16, sonra da 17 TL’yi hızlı bir şekilde geçti. Hatta uzmanlar kısa süre sonra 20 TL bandının geçilebileceğini belirtiyor. Zam gelmeden bu akıllı bilekliği 107 TL gibi bir fiyattan alabilirsiniz.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Dolar 17 TL oldu ama bu akıllı bileklik hala 107 TL! Yani 6 dolar! Zam gelmeden alın

Son dönemde akıllı bilekliklere olan talep arttı. Akıllı bilekliklerin gelen bildirimleri göstermesi, gelen aramalardan haberdar etmesi, adım sayması, kandaki oksijen oranını ölçmesi gibi fonksiyonları bu cihazlara olan ilgiyi arttırdı.

Normal şartlarda akıllı bileklik fiyatları 100 TL ile 1000 TL arasında değişiyor. Fakat son zamlardan sonra pek çok akıllı bilekliğin başlangıç fiyatı 200 TL’yi geçti. Özellikle de kurlarda yaşanan artışlardan sonra pek çok e-ticaret mağazası normalde 100 TL’ye sattığı akıllı bilekliğin fiyatını 150 – 200 TL bandına çıkardı.

Dolar kurunun 17 TL’yi geçmesinin ardından pek çok mağaza siparişleri iptal etti ya da fiyatları yukarı çekti. Bu ani yükselişe rağmen hala ürünlerini eski fiyattan satan mağazalar da mevcut.

Dolar 17 TL oldu ama bu akıllı bileklik hala 107 TL! Yani 6 dolar! Zam gelmeden alın

Bizim sizlere önereceğimiz Inter M4 akıllı bileklik de hala eski fiyatından satılmakta. Muhtemelen bu bilekliğin fiyatı da kısa süre sonra 200 TL’ye yaklaşacaktır.

Önümüzdeki süreçte kendiniz için ya da sevdiklerinize hediye etmek için böyle bir bileklik almayı düşünüyorsanız son fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Çünkü bir daha böyle fiyatlar bulmanız pek de olası görünmüyor.

Dilerseniz 107 TL’ye satılan Mi Band benzeri akıllı bilekliğin satın alma sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER