Elon Musk ‘en zengin’ unvanını kaptırdı

Tesla ve SpaceX ve Twitter'ın sahibi olan Elon Musk, bugün ‘dünyanın en zengin kişisi’ unvanını kısa süreliğine Bernard Arnault'a kaptırdı.

PARADURUMU PARADURUMU
Elon Musk ‘en zengin’ unvanını kaptırdı

Elon Musk'ın sahibi olduğu dünyanın en zengin kişisi unvanı, Louis Vuitton'ın çatı şirketi LVMH'nin CEO'su Bernard Arnault'a geçti. Forbes'a göre, Musk'ın serveti, lüks marka Louis Vuitton'ın ana şirketi LVMH'nin CEO'su Arnault ve ailesinin 185,4 milyar dolarlık kişisel servetinin hemen gerisinde kalarak 185,3 milyar dolara geriledi.

Musk, Forbes'un hisse senedi fiyatlarına göre sürekli güncellenen Gerçek Zamanlı Milyarderler listesinde Eylül 2021'den bu yana ilk kez birinciliği kaptırdı.

Musk'ın düşüş nedeni olarak elektrikli otomobil üreticisindeki hissesinin değerinde yaşanan düşüş ve Twitter’ı satın almak için yaptığı 44 milyar dolarlık yatırım gösterildi.

Arnault ve ailesi 185,3 milyar dolarlık servetleriyle kısa süreliğine bu unvanı alsa da sonrasında tekrar ikinci sıraya geriledi.

Musk ve Arnault, üst sıralarda yer almak için yarışıyorlardı.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER