Üst geçitin beton ayağına vuran otomobil hurdaya döndü: 1 ölü, 6 yaralı

İstanbul Sancaktepe'de, TEM otoyolunun Ankara istikametinde, içinde aynı aileden 7 kişinin bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere vurduktan sonra bariyerlerden uçarak üst geçitin ayağına vurdu. Kazada otomobil hurdaya dönerken, 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Üst geçitin beton ayağına vuran otomobil hurdaya döndü: 1 ölü, 6 yaralı - Sayfa 1

Kaza, saat 01.30 sıralarında Sancaktepe TEM Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Adem K.’nın kullandığı 34 CMT 74 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile önce yol kenarındaki bariyerlere vurdu. 

111
Üst geçitin beton ayağına vuran otomobil hurdaya döndü: 1 ölü, 6 yaralı - Sayfa 2

Bariyerlerin üzerinden uçan otomobil üst geçit köprüsünün beton ayağına vurarak hurdaya döndü.Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

211
Üst geçitin beton ayağına vuran otomobil hurdaya döndü: 1 ölü, 6 yaralı - Sayfa 3

3 ÇOCUK OTOMOBİLDEN YOLA FIRLADI

Bariyerlere vurduktan sonra uçarak köprü ayağına vuran otomobilde sürücü Adem K. hayatını kaybederken, aynı aileden Yasemin K. , Rabia Su K. , Ahmet Yuşa K. , Ali Asaf K. ile ismi öğrenilemeyen 2 kişi ise yaralandı. 

311
Üst geçitin beton ayağına vuran otomobil hurdaya döndü: 1 ölü, 6 yaralı - Sayfa 4

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Çarpmanın etkisi ile 3 çocuk otomobilden yola fırladı. 

411