Ünlü profesörü isyan ettiren görüntü

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, normalleşme sürecinin başlaması ile insanların kendilerini sokaklara atmalarına tepki gösterdi. Virüsün bir yere gitmediğini belirten Şenol, "Bugün caddeler insan kaynıyordu. İnsanlara deli misiniz, şaka mı yapıyorsunuz demek istiyorum. Bir hekim olarak 3 aylık emeğimizin boşa gittiğini hissediyorum" dedi.

Ünlü profesörü isyan ettiren görüntü - Sayfa 1

Koronavirüs salgınında 'normalleşme' süreci başlarken Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, bu sürece temkinli yaklaşılması gerektiğini belirterek, dışarıda insanların rahat rahat dolaşmasına isyan etti.

116
Ünlü profesörü isyan ettiren görüntü - Sayfa 2

RS FM'de Atilla Güner'le Akşam Postası programına konuk olan Şenol, "Bugün caddeler insan kaynıyordu. İnsanlara deli misiniz, şaka mı yapıyorsunuz demek istiyorum. Bir hekim olarak 3 aylık emeğimizin boşa gittiğini hissediyorum" dedi.

216
Ünlü profesörü isyan ettiren görüntü - Sayfa 3

Şenol, programda özetle şunları söyledi:

316
Ünlü profesörü isyan ettiren görüntü - Sayfa 4

"VİRÜS BİR YERE GİTMEDİ"

"Biz evimizde oturuyoruz diye virüs bir yere gitmedi. Bizimle buluşmak için hazır bekliyor. Dışarıya çıktığımız anda ya da kalabalığa girdiğimiz zaman başımız derde girecek.

416