Ünlü isimlerden 19 Mayıs paylaşımları

Ünlü isimler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla kutladı. İşte ünlülerden 19 Mayıs mesajları

Ünlü isimlerden 19 Mayıs paylaşımları - Sayfa 1

Cem Davran

"Bugünümüzü ve yarınımızı o ilk adıma borçluyuz. Bayramımız kutlu olsun. Minnetle, saygıyla anıyorum."

118
Ünlü isimlerden 19 Mayıs paylaşımları - Sayfa 2

Nurgül Yeşilçay

"Evde bayrakları bulamadım! Dağınığız biraz bu aralar!!! Ben de kendim yapayım dedim! Çok da güzel oldu! Hiçbir milli bayram bayrağımızı asmadan geçmemeli bence! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu mutlu olsun."

218
Ünlü isimlerden 19 Mayıs paylaşımları - Sayfa 3

Fazıl Say

"Atatürk’ü sevgiyle, saygıyla anıyorum. 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun. Bakın; bu Fotoğraf 101 yıllık; 1919 yılında, Mustafa Kemal Paşa o zaman Tümgeneral. Silah arkadaşları ile bu halkın kaderini değiştirecek cesur mücadelelerine hazır.
Gurur duyacağımız bir tarihimiz var, Atatürk’ümüz var.

Kurtuluş savaşı destandır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Emperyalist güçleri, yüreğiyle ve pırlanta gibi zekası ile yenerek, bize, Türk halkına özgürlüğünü ve bağımsızlığını hediye etti. Müteşekkiriz.

Not; Sevgili dostlar; bugün çok sayıda genç sanatçımızın faaliyetleri, videoları, yeteneklerini sergiledikleri performansları olacak.
gurur duyulasıdır, onları sosyal medyada izleyelim. “Gençlere armağan edilmiş” bu bayramda, bizler de, onları yüreklendirelim,
onlara kalbimizle sahip çıkalım."

318
Ünlü isimlerden 19 Mayıs paylaşımları - Sayfa 4

Gülben Ergen

"Binlerce yürek, hep birlikte kutlayacağımız nice gurur dolu, coşkulu bayramlara."

418