Ukraynalı modelin Daria Kyryliuk'un darp iddiasıyla ilgili görgü tanığı ifadesi ortaya çıktı

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un, eğlenmeye gittiği İzmir'in Çeşme ilçesindeki ünlü beach club’ın otoparkında darp edildiği iddiası üzerine başlatılan soruşturma sürerken, görgü tanıklarından birinin ifadesi ortaya çıktı.

Ukraynalı modelin Daria Kyryliuk'un darp iddiasıyla ilgili görgü tanığı ifadesi ortaya çıktı - Sayfa 1

 İfadede, Kyryliuk ve sevgilisinin içinde olduğu bir grubun, beach club görevlilerine saldırdığı iddiası yer aldı. Ukrayna İçişleri Bakanlığı, soruşturmanın hızlı ilerlemesi konusunda Türkiye’den talepte bulundu.

111
Ukraynalı modelin Daria Kyryliuk'un darp iddiasıyla ilgili görgü tanığı ifadesi ortaya çıktı - Sayfa 2

Manken Daria Kyryliuk, tatil için geldiği Çeşme'de 31 Temmuz'da gittiği beach club çıkışında güvenlik görevlileri tarafından darbedildiği iddiasını Instagram hesabından paylaştı.

211
Ukraynalı modelin Daria Kyryliuk'un darp iddiasıyla ilgili görgü tanığı ifadesi ortaya çıktı - Sayfa 3

Kyryliuk, darp edilmiş yüzü kan içindeki fotoğrafıyla birlikte yaptığı 3 dildeki paylaşımda, "Sessiz kalmak istemiyorum. Hikayemi; bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum. M. Plajı'nın (Çeşme Türkiye) güvenliği bize saldırdı. Ben dahil dört kızın yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı. Polise ayrıntılı rapor verdik. Onlara kör bir göz çevirip durmamalıyız' dedi.

311
Ukraynalı modelin Daria Kyryliuk'un darp iddiasıyla ilgili görgü tanığı ifadesi ortaya çıktı - Sayfa 4

Kyryliuk ve Birleşik Arap Emirlikleri uyruklu arkadaşı Mansoor Saeed Saıf Jabr Alsuwaıdı'nın şikayeti üzerine polis soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında birçok kamera kaydını izleyen ekipler, şüphelilerin ifadelerine başvururken, görgü tanıkları da ifadeye çağrıldı.

411