Ukraynalı Kristina son mesajını erkek arkadaşına göndermiş

Bodrum'da evinde elleri arkadan kelepçeli, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulunan Ukraynalı Kristina Novytska'nın, son olarak erkek arkadaşına bir mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Ukraynalı Kristina son mesajını erkek arkadaşına göndermiş - Sayfa 1

Bodrum’da geçen cumartesi günü, yalnız yaşadığı kiralık evinde elleri arkadan kelepçeli başına poşet geçirilmiş haldeki cansız bedeni bulunan Ukrayna vatandaşı Kristina Novytska'nın (25) ölümüyle ilgili detaylara ulaşıldı. 

Ukraynalı Kristina son mesajını erkek arkadaşına göndermiş - Sayfa 2

Ukrayna’da yaşayan anne Larissa Novytska'nın kızının ev sahibini telefonla arayarak, “Kızım 1 Ocak günü Kiev’e gelecekti. Gelmedi kendisine de ulaşamıyorum. Bir kontrol eder misin?” demesi üzerine ölü bulunan Kristina Novytska’nın yapılan araştırmada, Kiev’e gitmek için uçak bileti almadığı saptandı.

 

Ukraynalı Kristina son mesajını erkek arkadaşına göndermiş - Sayfa 3

"KELEPÇEYİ 30 TL’YE ALMIŞ"

Yapılan çalışmalar sonunda, olay yerinde bulunan kargo paketinden, genç kadının ellerindeki kelepçeyi internet üzerinden satın aldığı saptandı. İzmir merkezli firmaya, Kristina’nın kelepçenin ücreti olan 30 lirayı kredi kartından ödediği belirlendi. 

Ukraynalı Kristina son mesajını erkek arkadaşına göndermiş - Sayfa 4

ÇOK İYİ DERECEDE TÜRKÇE BİLİYORDU

Türk dili ve edebiyatı mezunu olduğu, bu nedenle çok iyi Türkçe konuştuğu öğrenilen Kristina Novytska’nın cansız bedeninin yanında kullanılmış 4-5 poşet bulundu. Olay yerinde ip ve atkı da bulan polis, genç kadının daha önce de defalarca farklı sebepler ile intihar girişiminde bulunduğu tespit edildi.