Ukraynalı genç kadın elleri kelepçeli başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulundu

Bodrum'da 25 yaşındaki Ukrayna uyruklu Kristina Novytska, evinde elleri kelepçeli başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu. Ölen kadının komşusu olan Alp Kırşan, olaya dair sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Ukraynalı genç kadın elleri kelepçeli başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulundu - Sayfa 1

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 25 yaşındaki Ukrayna uyruklu Kristina Novytska, evinde elleri kelepçeli başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu. Ölen kadının komşusu olan Alp Kırşan ise olayı sosyal medya hesabından duyurdu.

110
Ukraynalı genç kadın elleri kelepçeli başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulundu - Sayfa 2

Edinilen bilgiye göre Eskiçeşme Mahallesi’ndeki bir sitedeki evde yalnız yaşayan Ukrayna uyruklu 25 yaşındaki Kristina Novytska’ya ulaşamayan annesi, komşularını aradı. Komşuları da genç kadına ulaşamayınca polise haber verildi. 

210
Ukraynalı genç kadın elleri kelepçeli başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulundu - Sayfa 3

Kapı çilingirle açıldığında genç kadın sandalyeye oturmuş vaziyette elleri arkadan kelepçeli ve başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu. 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde genç kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

310
Ukraynalı genç kadın elleri kelepçeli başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulundu - Sayfa 4

En son 30 Aralık günü görüldüğü öğrenilen Novytska’nın ölümü ile ilgili 2 kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Güvenlik kameraları incelemeye alındı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Novytska’nın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayın intihar mı cinayet mi olduğu araştırılıyor.

410