Üç Kız Kardeş dizisinden radikal karar; Kimsenin inanası gelmedi

Ekranların rekortmen dizisi Üç Kız Kardeş 26. bölümü ile ekranlara bomba gibi düştü. Kanal D’nin iddialı yapımında heyecan her geçen artarken, yeni bölümden gelen radikal karara kimsenin inanası gelmedi.

Üç Kız Kardeş dizisinden radikal karar; Kimsenin inanası gelmedi - Sayfa 1

Özgü Kaya ve Berker Güven’in muhteşem uyumu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Üç Kız Kardeş dizisinde ortalık savaş alanına döndü. Geçtiğimiz salı günü nefes kesen bir bölümle seyircinin karşısına çıkan Üç Kız Kardeş 27. bölüm fragmanı ile ağızları açık bıraktı.

113
Üç Kız Kardeş dizisinden radikal karar; Kimsenin inanası gelmedi - Sayfa 2

Türkan, Somer ve Mine üçlüsünün hikayesi her hafta ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Kanal D’nin iddialı yapımları arasında yer alan Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünde senaristler flaş bir karara imza attı.

213
Üç Kız Kardeş dizisinden radikal karar; Kimsenin inanası gelmedi - Sayfa 3

Dizinin başından bu yana bir türlü mutlu olamayan Türkan ile Somer çiftinin önündeki engeller seyirciyi canından bezdirdi. Somer’in büyük yalanının ortaya çıkmasıyla birlikte evliliklerinde büyük bir kriz yaşayan ikili son anda boşanmanın eşliğinden dönmüştü.

313
Üç Kız Kardeş dizisinden radikal karar; Kimsenin inanası gelmedi - Sayfa 4

Kiraz’ın Somer’in kızı olduğunu öğrenen Türkan’ın hamilelik haberi ile ikilinin yeniden yeşeren hayatları yine yerle yeksan! Mine’nin hain planı bu kez bardağı taşıran son damla olacak.

413