Türkiye'de dişlerini yaptıran İngiliz güldürdü: Shrek'teki eşeğe benzedim

Yurt dışındaki insanların diş yaptırmak için uğrak yerlerinden olan İstanbul çok popüler olsa da, kimi zaman sonuç hüsrana uğruyor. Dişlerini yaptırmak için Türkiye'ye gelen bu İngiliz TikTok'ta paylaştığı videolarla herkesi güldürdü. Dişlerini ise meşhur Shrek filmindeki eşeğe benzetti.

Türkiye'de dişlerini yaptıran İngiliz güldürdü: Shrek'teki eşeğe benzedim - Sayfa 1

Türkiye'de dişlerini yaptırmaya gelen İngiliz vatandaşı, diş yaptırma sürecini çekerek sosyal medya ağıyla paylaştı gündem oldu.

 

Türkiye'de dişlerini yaptıran İngiliz güldürdü: Shrek'teki eşeğe benzedim - Sayfa 2

Dişlerinin aldığı aşamaları gün gün paylaşan TikTok kullanıcısı, Day two of my Turkey teeth notuyla paylaştığı video ile güldürdü.

Türkiye'de dişlerini yaptıran İngiliz güldürdü: Shrek'teki eşeğe benzedim - Sayfa 3

İngiliz vatandaşı dişlerinin yapıldıktan sonra 2.gününü paylaştı, çok zorlu bir süreç geçirdiğini, şu an ise dişlerinin Shrek filmindeki eşeğe benzediğini söyledi. Videolarına ise yorum ve beğeni yağdı. İşte güldüren o anlar.

Türkiye'de dişlerini yaptıran İngiliz güldürdü: Shrek'teki eşeğe benzedim - Sayfa 4

Dişlerini yaptıran İngiliz yaşadıklarını anlattı, “Sabah 9:00'da geldim ve sabah 12:40'ta ayrıldım, bu yüzden çok yoruldum. Sekiz kök kanalım vardı, tüm dişlerim traş edildi' diyen Roche, parlak beyaz geçici dişlerini gösterip 'Shrek'teki eşeğe' benzedim dedi.