Türkiye Müge Anlı'daki Büyükşen cinayetini konuşuyor!

Müge Anlı'da gündeme gelen Büyükşen cinayeti konuşulmaya devam ediyor. Saldırıdan kurtulan Büşra Büyükşen'e olay yerinde keşif yaptırıldı.

Türkiye Müge Anlı'daki Büyükşen cinayetini konuşuyor! - Sayfa 1

Konya'da 3 yıl önce işlenen ve katil zanlıları hala bulunamayan Büyükşen cinayetiyle ilgili kör düğüm çözülüyor. Cinayeti araştırması için kurulan özel ekibin araştırmaları sonucu çiftin kızı Büşra Büyükşen, ağabeyi Uğur Büyükşen ve bazı aile üyelerinin de aralarında olduğu şüpheli 24 kişi gözaltına alındı. 

121
Türkiye Müge Anlı'daki Büyükşen cinayetini konuşuyor! - Sayfa 2

Cinayet tanığı ve şüphelisi olan Büşra Büyükşen sorgulama kapsamında, keşif için olayın meydana geldiği eve götürüldü. Çiftin doktoru olan oğlu Osman Büyükşen de keşfe katıldı ve zaman zaman kız kardeşine olay günüyle ilgili sorular sordu. Şahısların sorgusu devam ediyor.

221
Türkiye Müge Anlı'daki Büyükşen cinayetini konuşuyor! - Sayfa 3

Konya'da 3 Eylül 2018 tarihinde evlerine giren kar maskeli ve pompalı tüfekli saldırgan tarafından öldürülen Necla-Metin Büyükşen çiftinin cinayeti Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tekrar gündeme geldi. Çiftin doktor olan oğulları Osman Büyükşen'in ağlayarak katillerin bulunmasını istediği anlar Türkiye'nin gündemine oturdu.

 

 

321
Türkiye Müge Anlı'daki Büyükşen cinayetini konuşuyor! - Sayfa 4

Cinayetin araştırılması için kurulan özel ekibin yürüttüğü soruşturma sürüyor.

421