Transferde flaş gelişme! Fenerbahçe ve Yasin Öztekin…

Süper Lig'de ikinci yarıya iddialı girmeyi hedefleyen Göztepe, takımın en skorer ismi olan Yasin Öztekin'i Fenerbahçe'ye satmaya hazırlanırken sarı-lacivertlilerden Aatıf Chahechouhe'yu istedi. İki kulüp transferde büyük ölçüde anlaşma sağladı.<br /> <br />

Transferde flaş gelişme! Fenerbahçe ve Yasin Öztekin… - Sayfa 1

Süper Lig'de ikinci yarıya iddialı girmeyi hedefleyen Göztepe, takımın en skorer ismi olan Yasin Öztekin'i Fenerbahçe'ye satmaya hazırlanırken sarı-lacivertlilerden Aatıf Chahechouhe'yu istedi. İki kulüp transferde büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Transferde flaş gelişme! Fenerbahçe ve Yasin Öztekin… - Sayfa 2

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarıya iddialı girmeyi hedefleyen Göztepe transferde hareketli günler yaşıyor.

Takımın en skorer ismi Yasin Öztekin’i Fenerbahçe’ye satmaya hazırlanan İzmir temsilcisi, sarı-lacivertlilerden Aatıf Chahechouhe’yu istedi. Fenerbahçe’de süresiz kadro dışı kalan Faslı futbolcuyu Yasin artı bir miktar para karşılığında kadrosuna dahil etmeye çalışan sarı-kırmızılıların olumlu yanıt aldığı bildirildi.

Transferde flaş gelişme! Fenerbahçe ve Yasin Öztekin… - Sayfa 3

 Aatıf’ın da artık sürekli forma giyeceği bir takıma gitmeyi düşündüğü ve transferin büyük ölçüde sonuçlanacağı ifade edildi. Türkiye’de ilk olarak 2012-13 sezonunda Sivasspor’da forma giymeye başlayan 32 yaşındaki futbolcu, 2016 yılına kadar kırmızı-beyazlılarda oynadı.

Transferde flaş gelişme! Fenerbahçe ve Yasin Öztekin… - Sayfa 4
AATIF İLE YASİN’İN YERİ DOLACAK

Sivasspor’da 2013-14’te attığı 17 golle krallık tacını takan Faslı, 2016-17’de Fenerbahçe’ye transfer oldu. Fenerbahçe’de eski performansına ulaşamayan Aatıf, bu sezon Sportif Direktör Damien Comolli’nin talimatı sonucunda süresiz kadro dışı bırakıldı.