Trabzonspor'da Alexander Sörloth bombası; Müjdeyi teknik direktör Abdullah Avcı verdi

Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla gol krallığı yaşayan Kuzeyin kralı Alexander Sörloth ile ilgili son yaşanan gelişmeler ve açıklamalar Trabzonspor taraftarını heyevcanlandırdı. Şimdi gelin o açıklamalara birlikte bakalım…

Trabzonspor'da Alexander Sörloth bombası; Müjdeyi teknik direktör Abdullah Avcı verdi - Sayfa 1

Trabzonspor taraftarını heyecan sardı

İki sezon önce Alexander Sörloth Trabzonspor'da gol krallığı yaşamış ve bütün takımlar yıldız golcünün peşine düşmüştü.

113
Trabzonspor'da Alexander Sörloth bombası; Müjdeyi teknik direktör Abdullah Avcı verdi - Sayfa 2

20 milyon euroluk bonservis bedeliyle RB Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth istenilen performansı bir türlü göstermedi.

213
Trabzonspor'da Alexander Sörloth bombası; Müjdeyi teknik direktör Abdullah Avcı verdi - Sayfa 3

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde 25 yaşındaki yıldız golcü Sörloth, RB Live adlı internet sitesiyle gerçekleştirdiği röportajda çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu.

313
Trabzonspor'da Alexander Sörloth bombası; Müjdeyi teknik direktör Abdullah Avcı verdi - Sayfa 4

Golcü futbolcu Alexander Sörloth yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullanmıştı, "Trabzonspor'da işim basitti: Çıkıp gol atmak. Taktiksel ve yapısal anlamda odak noktamız farklıydı. Dolayısıyla sadece defansif değil, ofansif anlamda da benim için kısmen yeni bir maceraydı. Mesele, daha çok koşu yolları, kendinizi savunmak ve hareketlere başlamak ile ilgiliydi. Birden şu sorularla yüzleşmeye başladım: Nereye, nasıl ve ne zaman hareket etmeliyim? Şu anda Trabzonspor'daki gibi sadece gol atan bir oyuncu değilim. Aslında arada o kadar da büyük bir fark yok. Evet, maçlara kenarda başlıyorum ama yaklaşımım aynı.” demişti.

413