TOGG'un fiyatı belli oldu! Bakan Varank açıkladı

TOGG için nefesler tutuldu. Vatandaş yerli otomobil hakkında birçok detayı merak ediyor. 29 Ekim’de üretim bandından inecek olan TOGG 2023 yılının mart ayında yollara çıkmaya hazırlanıyor. Peki ama yerli otomobil TOGG fiyatı ne olacak? Merak edilen sorunun yanıtını Bakan Mustafa Varank, Birleşmiş Milletler toplantısı için bulunduğu ABD'de verdi. Öte yandan Bakan Varank TOGG ile ilgili çok önemli bir bilgiyi daha paylaştı.

TOGG'un fiyatı belli oldu! Bakan Varank açıkladı - Sayfa 1

Otomobil tutkunlarının ve tüm dünyanın merakla beklediği Türkiye'nin yerli otomobil TOGG yollara çıkmak için artık gün saymaya başladı. Peki ama TOGG fiyatı ne kadar oldu? Detaylar haberimizde…

121
TOGG'un fiyatı belli oldu! Bakan Varank açıkladı - Sayfa 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini Aralık 2019'da verdiği yerli otomobil TOGG ile ilgili herkes fiyat araştırması yapmaya devam ediyor.

221
TOGG'un fiyatı belli oldu! Bakan Varank açıkladı - Sayfa 3

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Gebze Bilişim Vadisi'nde TOGG'un en son prototipinin test sürüşünü yaptığı 6 Ağustos 2022 tarihinden sonra, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Birleşmiş Milletler toplantısı için bulunduğu ABD'de TOGG'un fiyatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

321
TOGG'un fiyatı belli oldu! Bakan Varank açıkladı - Sayfa 4

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobil TOGG'un 2023'ün ilk çeyreğinde yollarda olacağını açıklamıştı. ABD'de gazetecilere açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Cumhuriyetin ilanının yıl dönümünde 29 Ekim’de Bursa’nın Gemlik ilçesinde bulunan TOGG fabrikasının açılışı yapılacak ve TOGG üretim bandından inecek. 29 Ekim’e az bir zaman kaldı. Fabrika neredeyse tamamlanma aşamasına gelmiş durumda. Bakan Varank konuyla ilgili olarak “Doğru zamanda doğru teknolojiye yatırım yaptık” dedi ve en önemli özelliği de fikri mülkiyet hakkının bize ait olduğunu söyledi.

421