TIR kameriyenin üzerine düştü, 3 genç son anda kurtuldu

Tokat'ta, park halindeyken hareketlenen TIR, Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Çok Amaçlı Spor Tesisleri bahçesindeki istinat duvarını aşıp, kameriyenin üzerine düştü. O sırada kameriyede oturan 3 gencin yara almadan kurtulduğu kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

TIR kameriyenin üzerine düştü, 3 genç son anda kurtuldu - Sayfa 1

Olay, saat 21.30 sıralarında kent merkezindeki Bedestenlioğlu Mahallesi Derbent Caddesi üzerinde yaşandı. Sürücü Bekir Ayazcı (54), 60 YE 120 plakalı TIR'ı bölgeye park etti. Kısa süre sonra TIR kendiliğinden hareket ederek Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Çok Amaçlı Spor Salonunun bahçesine yöneldi. 

TIR kameriyenin üzerine düştü, 3 genç son anda kurtuldu - Sayfa 2

Bahçedeki kameriyede vakit geçiren 3 gençten o sırada telefonla konuşan Yahsin Yahya Otyakmaz, TIR'ın geldiğini görünce bağırarak arkadaşları Emrullah Altun ve Emin Güler'i uyarmaya çalıştı. Ancak bu sırada istinat duvarını aşan TIR, kameriyenin üzerine düştü. 

TIR kameriyenin üzerine düştü, 3 genç son anda kurtuldu - Sayfa 3

Kameriyenin içinde kalan ve şans eseri yaralanmayan Altun ve Güler kendi imkanları ile dışarı çıktı. Kaza anı ise tesislerin güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

TIR kameriyenin üzerine düştü, 3 genç son anda kurtuldu - Sayfa 4

'FRENLER Mİ AZ TUTTU, ANLAMADIM'

Şaşkınlık yaşayan TIR sürücüsü Bekir Ayazcı, "Aracı park etim, aşağıya indim. Dorseyi taktım hortumlarını geçirmeden eve gidecektim. O anda yürüdü. Stop edip indikten sonra arası 2 dakika olmadı. Arıza mı vardı bilemiyorum. Muayeneden daha yeni geçti. Frenler mi az tuttu, anlamadım" dedi.