Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer koruma tutmuş

Thodex kripto para borsasıyla yaklaşık 400 bin kullanıcının toplamda 2 milyar dolarıyla Arnavutluk’a kaçtığı iddia edilen Faruk Fatih Özer’in emekli bir polisi yakın koruma tuttuğu, işlerinin kötü gittiği son dönemde de korumasını yanından hiç ayırmadığı ortaya çıktı.

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer koruma tutmuş - Sayfa 1

Özer’in 8 ay önce Maslak’taki bir plazada aylığı 15 bin TL’ye bir home ofis kiraladığı, işlerini buradan yürüttüğü öğrenildi.

 
 

112
Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer koruma tutmuş - Sayfa 2

Aralarında milyonluk araçların da olduğu otomobilleri de rezidansın garajındaydı. Özer’in Arnavutluk’a kaçarken geride bıraktığı otomobillerinin kendi üzerine kayıtlı olmadıkları tespit edildi.
 

212
Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer koruma tutmuş - Sayfa 3

Hürriyet istihbarat servisinin haberine göre, yaklaşık 1 ay önce koronavirüse yakalanan Faruk Fatih Özer, kendisiyle aynı zamanda koronaya yakalanan başka bir şirketten ortağı MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı’nın rezidans dairesinde karantinada kaldığı öğrenildi.

 
 

312
Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer koruma tutmuş - Sayfa 4

120 ÜLKEDE FAALİYET

Thodex soruşturmasını yürüten Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da son gelişmeleri yaptığı bir açıklamada paylaştı. Açıklamada, Faruk Fatih Özer’in şirketinin 120’den fazla ülkede faaliyet gösterdiği anlatıldı.

 


 

412