Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşı Av. Özgecan Sırma anlattı: O paraları görünce çok şaşırdım

Dilan Polat ve Engin Polat "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçları nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında tutulandı. Bir süredir cezaevinde olan Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşı Av.Özgecan Sırma 2. Sayfa programına konuk oldu, ünlü fenomenin çocukluk yıllarını anlattı. Sırma "Ben helikopter ve altın kahve olayından sonra haberdar oldum. 'Dilan'a ne olmuş' dedim, çok şaşırdım" diye konuştu...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşı Av. Özgecan Sırma anlattı: O paraları görünce çok şaşırdım

İşte Av. Özgecan Sırma'nın çocukluk arkadaşı Dilan Polat ile ilgili açıklamaları:

* Dilan gecekondu hayatından gelme bir kız değil. Eşi öyle. Gelin gittiği ev öyle. Engin, Dilan'ı istemeye geleceği zaman evlerini biz temizledik. Tabii ki hizmetçileri vs yoktu. Ama Antalya'da evleri vardı birkaç tane. Dilan'ın travmaları çoktu. Çok panikatak krizleri geçiriyordu. Dilan ile ilgili haber gelince, bunu yazdım. 'Cezaevi psikologları bunu dikkate almalı' dedim. Çünkü oradaki insanların canları devlete emanet.

Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşı Av. Özgecan Sırma anlattı: O paraları görünce çok şaşırdım - Resim : 1

* Dilan'ın gençliğinde de intihar girişimi oldu. Annesinin kaybı ile alakalı diye düşünüyorum. Annem market alışverişi için indiğinde, Dilan için 'binanın tepesinde' diyorlar. Oradan alıp annem bizim eve getirdi. Sakinleştirdik süreci böyle devam ettirdik.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER