Korkunç hata 10 yıllık evliliği sarstı: Yaptığı kaçamaktan ölesiye pişman

Konuya şöyle başlayalım... Kimler aldatılır? Ya da canı gibi sevdiği, yıllarını ve tabii ki bir ya da birkaç çocuk verdiği eşi tarafından aldatılma konusunda ayrıcalıklı olan birileri var mıdır? Söz gelimi, işinde çok başarılı olmak, dünyanın sayılı güzel kadınları arasında yer almak, milyon dolarlık bir serveti yönetmek... Ya da belki çok ünlü olmak... Bu ve bunun gibi özellikler bir kadının aldatılmasını önler mi?

HÜRRİYET HÜRRİYET
Korkunç hata 10 yıllık evliliği sarstı: Yaptığı kaçamaktan ölesiye pişman

ALDATILMA KONUSUNDA KİMSE AYRICALIKLI DEĞİL

Fiziksel olarak daha büyük avantaj sahibi olduğu kocası Marko Jaric tarafından, komşusuyla aldatılan Adriana Lima'yı hatırlayınca bu soruya 'evet' yanıtı vermek biraz zorlaşıyor.

Ya da daha yakın bir örnek verelim. Geçen giden yıllara meydan okuyan, mesleğindeki başarısını yıllarca sürdüren Shakira'nın bile iki çocuğunun babası olan Gerard Pique tarafından hem de uzun süre aldatıldığını kısa süre önce tüm dünya gördü. Öyle büyük bir travma yaşadı ki Shakira, iki oğlunu da alıp Barselona'dan Miami'ye taşındı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER