Dilek Taşı’ nın ikinci tanıtımı yayınlandı: O eylül hepimizin kaderi sonsuza kadar değişti

Kanal D’nin yeni sezonda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan, sezonun en iddialı dizileri arasındaki yerini alan yeni dizisi Dilek Taşı’nın ikinci tanıtımı yayınlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dilek Taşı’ nın ikinci tanıtımı yayınlandı: O eylül hepimizin kaderi sonsuza kadar değişti

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor.

İlk tanıtımı ile merak uyandıran Dilek Taşı’nın yayınlanan ikinci tanıtımı da oldukça ses getirdi. 80’li yılların İstanbul’unda geçen, dönemin buhranlı zamanlarını tüm gerçekçiliğiyle anlatan tanıtım yayınlanır yayınlanmaz büyük beğeni topladı. Mustafa’nın Figen’i elinden tutarak yaşanan olaylardan uzaklaştırdığı sahneler ise çok konuşuldu.

Güçlü prodüksiyonu ile çok konuşulacak olan dizinin başrollerini; Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor. 1980’li yıllarda geçen bir hikâyeyi konu alan dizide Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER